Osto- ja toimitusehdot

- Kaikki tilaukset ovat tervetulleita, summasta riippumatta.

- Jälleenmyyjien vähimmäistilaus on 100 € (alv 0 %).

- Hinnat sisältävät alv 24 %. Hilda's handmade pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

- Jos jokin tuote on päässyt loppumaan tilapäisesti tai jos toimitusaika on jostain syystä pidempi, Hilda's handmade ilmoittaa asiasta mahdollisimman pian.

 

MAKSUTAVAT JA TOIMITUS:

- Maksutavat ovat Paypal (sis. luottokorttimaksut) ja Checkout (kaikki Suomen pankit, ennakkolasku, Joustoraha, APE payment ja Neocard). Customers outside Finland can pay only through PayPal, which includes credit card payments.

- Yritykset (jälleenmyyjät) voivat valita maksutavaksi laskun, jolla on 14 päivää maksuaikaa. Huom! Lasku tulee nyt paketin mukana.

- Tuotteet toimitetaan Postin kautta. Toimitusmaksut määräytyvät painon mukaan: Alle 5 kg 6 €, 5-34 kg 9 €, ovelle-paketti (alle 34 kg) 12 €, ovelle-paketti (yli 34 kg) 24 €.

- Jos ostat väh. 500 eurolla, saat ilmaisen toimituksen.

- Toimitus jälleenmyyjille ja yrityksille Uudenkaarlepyyn ja Pietarsaaren alueelle on aina ilmainen.

- Toimitamme tällä hetkellä ainoastaan Pohjoismaihin. We currently ship only to the Nordic countries.

- Tuotteet voi myös noutaa itse. Ota ensin yhteyttä hildashandmade@gmail.com niin sovitaan ajankohdasta.

 

PALAUTUS JA REKLAMAATIO:

- Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautetun tuotteen on ehdottomasti oltava käyttämätön, avaamaton ja myyntikuntoinen. Ostajan toivotaan tekevän palautusilmoitus ennen palautusta (katso sivun alaosaa).

- Jos tuote on väärä tai vahingoittunut, ota yhteyttä sähköpostitse, niin sovitaan korvausmenettelystä. Jos paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tee välittömästi vahinkoilmoitus Postiin.