Osta Miesten kengät Netissä Suomi - suosittu kengät halvalla 60%
 
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Mikä on odotettu toimituspäivä?

Arvioitu toimitusaika perustuu ostettuihin tuotteisiin. Kestää yleensä 1-2 arkipäivää, 5-15 työpäivän toimitus, tuotesuoritus.

Ei ole piilokustannuksia (veroja, octroi jne.)?

Ei ole mitään maksuja, piilokustannuksia tai toimituskuluja. Sivustolla ilmoitetut hinnat ovat lopullinen hinta. Mitä näet on se, mitä maksat. Hintamme ovat all-inclusive. Verot sisältyvät hinnastoon.

Huomautus: Tuontitullien määrää voidaan soveltaa joissakin maissa. Esimerkiksi CSC (tulleja) tarvitaan joissakin Euroopan maissa. Ota yhteyttä paikalliseen tapaan, CSC: n tarkka määrä.

Joissakin maissa voidaan soveltaa tiettyä tuontitullia. Esimerkiksi CSC (tulleja) tarvitaan joissakin Euroopan maissa. Ota yhteyttä paikalliseen tapaan, CSC: n tarkka määrä.

Miten käsitellä viivästyksiä kuljetusliikkeessä?

Aika kuluu viiveen kulua tapahtuu useista syistä. Haluamme muistuttaa, että tietyissä tilanteissa tilat ja välimerkit antoivat oikein osoitteenne. Jos haluat lähettää tilauksen yritykselle, älä unohda kirjoittaa osana yrityksen nimiä ...

Aika kuluu viiveen kulua tapahtuu useista syistä. Haluamme muistuttaa, että tietyissä tilanteissa tilat ja välimerkit antoivat oikein osoitteenne. Jos haluat lähettää tilauksen yritykselle, älä unohda, koska toimitusosoitteen on kirjoitettava yrityksen osien nimi. Jos sinulla on toimituksen viivästyminen, ota yhteyttä päivään tai kuriiriin.

Back